Ny hemsida och grafisk manual!

Var det någon som sa ny hemsida? Jo du hörde rätt, vi i GDK-styrelsen 21/22 vill stolt presentera GDK-sektionens sprillans nya hemsida!🌟 Efter 7 år var det dags att ge gdk.nu en välbehövlig makeover och uppdatering av innehållet. Inte nog med det, även den grafiska manualen har fått sig ett ansiktslyft! Vi är fortfarande samma gröna, sköna GDK men med en lite fräschare visuell identitet. Här kan du kika på den nya grafiska manualen:

GDK Grafisk manual 2022

Med en ny hemsida kan det finnas risk för att en del barnsjukdomar gömmer sig bland sidorna. Skulle du stöta på något som inte ser helt rätt ut eller kanske någon länk som inte fungerar är vi tacksamma om du hör av dig till oss på info@gdk.nu så ser vi till att rätta till det.

GDK-styrelsen hoppas att alla ni studenter, alumner, lärare, företag och blivande GDK:are där ute är lika glada över denna förbättring som vi är. Nu tar vi tillsammans sikte mot en fantastisk vårtermin på Grafisk design och kommunikation! 💚