SEKTIONEN

SEKTIONSSTYRELSEN 22/23

Styrelsen för Grafisk design och kommunikation består av studenter på programmet. Det är vi som arbetar för att GDK ska bli så bra som möjligt genom att hålla en öppen kommunikation mellan lärare, universitet, studenter och branschen. Tillsammans framför vi studenternas åsikter och beslutar om vad som behöver göras för att hålla hög nivå på utbildningen och synas mer utåt. Dessutom anordnar vi roliga event för sektionens medlemmar för att stärka samhörigheten på GDK.

Har du synpunkter eller förslag på något som kan gynna GDK-sektionen är du välkommen att höra av dig till info@gdk.nu.

Olivia Szymanska​

Ordförande & rekryteringsansvarig

Jag har det yttersta ansvaret för att styrelsens jobb och ansvarar även för rekrytering inom sektionen. Mig kan du alltid vända dig till med frågor om GDK-sektionen eller rekryteringen.

ordf@gdk.nu​

Greta Ahnér​​

Vice ordförande & kassör

Jag arbetar nära Olivia och ansvarar för sektionens ekonomi med extra koll på alla inkomster och utgifter. Kontakta mig om du har frågor kring sektionen eller ekonomin! 

vice-ordf@gdk.nu / kassor@gdk.nu​​

Ebba Ejerblom

Kommunikations- & webbansvarig

Jag arbetar med GDK-sektionens kommunikation, sociala medier, marknadsföring, och webb. Jag svarar även på allmänna frågor till sektionen.
 

info@gdk.nu

Hanna Ulander

Grafisk formgivare

Jag arbetar med att ta fram grafiskt material för styrelsens kommunikation. Du kan höra av dig till mig om du har några frågor rörande formgivning.
 

formgivning@gdk.nu

Patric Lundberg

Näringslivs- & almunansvarig

Jag arbetar med att bibehålla kontakten med näringslivet. Till min hjälp har jag GDK:s alumner som ställer upp på föreläsningar och andra event.
 

naringsliv@gdk.nu

Ludvig Hedén

Sekreterare & sponsoransvarig

Jag ansvarar för att skriva styrelsens- samt samla in utskottens protokoll. Jag arbetar även med att dra in sponsorer till styrelsens projekt. Har du frågor kring detta skriv!

sponsor@gdk.nu

Lovisa Palmqvist

Arbetsmiljöombud (amo)

Jag arbetar med frågor som rör den fysiska och sociala arbetsmiljön på campus. Till mig kan man alltid komma om t.ex. grupparbeten inte fungerar eller saker på campus är trasiga.

amo@gdk.nu

Isa Lindholm

Eventansvarig

Jag har ett övergripande ansvar för de event styrelsen anordnar, och leder även eventutskottet för GDK. Mejla mig om du har event-relaterade frågor!
 

event@gdk.nu

Sarah Friberg

Studienämndsordförande
(Snordf)

Jag arbetar med Emelie för att förbättra kurser och framföra studenternas åsikter om GDK. Maila oss om du har frågor kring kurser eller utvärderingar!
 

snordf@gdk.nu

Emelie Lind

Studienämndsordförande
(Snordf)

Jag arbetar med Sarah för att förbättra kurser och framföra studenternas åsikter om GDK. Maila oss om du har frågor kring kurser eller utvärderingar!
 

snordf@gdk.nu

VÅRA UTSKOTT

TRYCKBAR

GDK:s festeri Tryckbar känns igen på sina gröna skjortor och svarta flugor. Det är de som skapar ett roligt studentliv med fester, sittningar och andra event för framförallt GDK:are. Enklaste sättet att få tag på dem är att skicka ett mail till info@tryckbar.se eller hälsa på campus! Du hittar dem också på sociala medier på @tryckbar

Läs mer om Tryckbar på tryckbar.se

GDK EX

GDK EX kallas examensdagarna som varje år arrangeras för avgångsklassen på GDK. En projektgrupp bestående av studenter från varje årskull på programmet planerar och genomför event, tar fram en katalog och hemsida, skapar digital och tryckt marknadsföring och knyter kontakter med näringslivet. På ex.gdk.nu kan du lära dig mer om avgångsklassen och ta del av deras alster.

KINDERGARDEN

Kindergarden är en studentdriven reklambyrå och fungerar som en bro mellan studentlivet och verkligheten. I samarbete med Byn Kommunikationsbyrå arbetar åtta drivna kreatörer för att skapa reklam som intresserar och attraherar – på riktigt.

Är du som GDK-student sugen på att kasta dig rakt ut i verkligheten? Läs mer på: www.kindergarden.se

 

EVENTUTSKOTTET

Eventutskottet består av en grupp GDK-studenter som tillsammans med eventansvarig i sektionsstyrelsen anordnar event för alla GDK:are. De anordnar bland annat studieresor, den årliga MT<3GDK pubben och sittningen samt SAFT – Sektionsaktivas fest. 

Följ eventutskottets arbete på instagram: @eventutskottet_gdk

LINTEK

LinTek är Linköpings teknologers studentkår vid tekniska fakulteten vid LiU. En studentkår är en intresseorganisation för studenter vid ett visst universitet eller högskola. Studentkåren arbetar med att planera och utveckla undervisningen vid universitetet men även studiesociala- och arbetsmiljöfrågor, arbetsmarknadsfrågor och bostäder. I Sverige är det numera frivilligt att vara med i en studentkår. Du som pluggar GDK och blir medlem i LinTek blir automatiskt medlem i GDK-sektionen.

LinTek har tre viktiga huvuduppgifter; utbildning, gemenskap och framtid.

Utbildning: Att värna och medverka för att utveckla kvaliteten på LiTHs utbildningar.
Gemenskap: Att berika studietiden för LiTHs studenter med sociala aktiviteter.
Framtid: Att skapa kontaktytor mot näringslivet och framtida arbetsgivare så att LiTHs studenter kan skaffa sig en uppfattning om vad de vill göra efter examen.

Som medlem i LinTek får du förmåner som är användbara genom hela studietiden. Förmånerna kan handla om rabatter på studiematerial, matrabatt på kårhusen samt ett mer förmånligt entrépris på kårhusfester.

Läs mer och bli medlem på www.lintek.liu.se

GDK:S SEKTIONSSTYRELSE OCH UTSKOTT

Gruppfoto
Sektionsstyrelsen för Grafisk design och kommunikation 22/23
Eventutskottet 22/23
Tryckbar 22/23
Kindergarden 22/23