Vill du hjälpa till att marknadsföra filmfestivalen Flimmer?

Publicerat: 16/5-2012

Norrköping Filmfestival Flimmer pågår under tio dagar i oktober då Flimmer genomför ca 100 filmvisningar som lockar ca 8 000 människor mellan 15-80 år. De flesta av filmerna vi visar är Sverigepremiärer och utländska filmer som aldrig annars skulle visas i Norrköping eller ens Sverige.

Flimmer söker en marknadsansvarig som kan leda arbetet med att marknadsföra filmfestivalen Flimmer.

Det är ett engagemang där man sprider information om filmfestivalen genom hemsida, nyhetsbrev och sociala medier. Du får vara med i ett större sammanhang med engagerade arrangörer som brinner för film och för ett av Norrköpings största återkommande evenemang.

Det är ett uppdrag där man har chans att ta plats och göra en stor insats, få ett stort brett nätverk och bra övning inför andra uppdrag där man måste kunna hålla många bollar i luften.

Uppdraget löper över sommaren men är som mest intensivt mellan augusti och första veckorna i oktober, då filmfestivalen går av stapeln.

Så om du känner att du har tid över och vill hjälpa till att marknadsföra Flimmer eller har några frågor kring uppdraget, hör av dig till projektledare Hanna Hannerz på hanna.hannerz@flimmer.nu. Läs mer om Flimmer på flimmer.nu.