Dags för vecka 45

Publicerat: 27/10-2011

Välkommen till Vecka 45!

Premiärveckan förra året blev succé. Nu är det snart vecka 45 igen, med ett myller av folk och med föreläsare som Kajsa Bergqvist och Per Holknekt. Återigen ett späckat program på temat innovationskraft och entreprenörskap.

En av höjdpunkterna på Campus Valla är Business Rally som är en upplevelse arrangerad av FENA LiU och InnovationskontorEtt med föreläsare i absolut toppklass, gratis lunch, entreprenörstävling och mässa.

Under Businessrally får du under 24 timmar prova på livet som entreprenör i en spännande tävling i produktutveckling och försäljning. Tävlingen startar med en inspirerande lunchföreläsning i C1 kl 12 den 9 november med temat ”Framtidens karriär – anställd eller egen företagare?”. Själva tävlingen pågår sedan under 24 timmar där lagen arbetar med uppgiften att utveckla en innovativ produkt med ett vanligt vardagsföremål som grund. Efter ett knappt dygns tävlan startar sedan en Business Rally-mässan i Colosseum där lagen får i uppdrag att sälja in sin slutprodukt till förbipasserande med hjälp av fiktiva pengar.

Första priset är en upplevelseresa värde 1500kr/person. Laganmälan görs innan 4 november på www.fena.nu/businessrally!

InnovationskontorEtt bjuder även in till Creativity Lounge i sin lokal i Kårallen. Här blandas lunchföreläsningar med kreativa övningar och tävlingar mellan kl. 11-15, måndag-onsdag.

Detta och mycket mer händer under Vecka 45 – läs mer på www.vecka45.se