Bli aktiv inom LinTek

Publicerat: 11/10-2011

Nu har du chansen att engagera dig i Linköpings teknologers kår, LinTek.

Mottagningsansvarig i Norrköping eller Linköping
Älskar du Nolle-P och vill själv vara spindeln i nätet som gör Nolle-P 2012 till det bästa någonsin? Då ska du söka posten som mottagningsgeneral!

General för München Hoben
Älskar du München Hoben och vill du beställa ölsejdlar från Tyskland och boka grymma liveband? Som MH-general ansvarar du för att anordna LinTeks stora ölfestival under Nolle-P 2012.

Valnämnd
Tycker du att studenternas röst är viktig och vill du få oss studenter att höras på universitetet? Valnämnden är de som ser till att det blir ett fullmäktigeval varje år, där vi studenter kan rösta fram de som ska representera oss och föra vår talan genom LinTek.

Besvärsnämnd
Är demokrati en viktig fråga för dig och tycker du studenternas röst är viktigt? Då ska du sitta i besvärsnämnden! Om någon tycker att fullmäktigevalet inte gått helt rätt till är det besvärsnämndens uppgift att ta tag i utredningen.

Är du intresserad utav någon av posterna eller vet du någon som skulle passa? Skicka ett kort personligt brev, eller nominering till valberedningen@lintek.liu.se. Sista ansökningsdag är måndag 21 oktober. Mer information om alla poster finns på LinTeks hemsida, www.lintek.liu.se.