Bishop media erbjuder praktik

Publicerat: 2/12-2018

Se hit alla praktiksökande GDK-tvåor!

Vi på Bishop Media tar gärna emot 1 eller 2 mångsidiga formgivare med en extra passion för digital design och kommunikation till vårens praktik.
Som webbdesigner på Bishop är din främsta uppgift att ta fram webbplatser i användarvänliga WordPress. Inga förkunskaper om webb krävs utan vi lär dig allt du behöver kunna på plats, så länge du har en stor känsla för grym design.

Vi jobbar tätt tillsammans i våra uppdrag men du kan också få chansen att leda dina egna projekt från inledande kundmöte till en färdig webbplats. Detta innebär att du verkligen får uppleva arbetslivet på riktigt och växer både i din yrkesroll och som person. Personliga egenskaper som vi värdesätter högt är en positiv attityd, egen initiativförmåga och stor ansvarskänsla.

Vårt gäng sitter i ett härligt kontor mitt på Drottninggatan. Här är det alltid en bra stämning och både kunder och vänner kommer ofta förbi och tar en fika. Känner du (eller ni – kanske söker ni som ett team?) att Bishop Media skulle kunna vara något för dig är du varmt välkommen att svänga förbi på en fika du med.

Släng iväg ett mail till på mig elin@bishop.se bokar vi in en tid!