Agricam söker marknadskommunikatör

Publicerat: 13/3-2019

Som Marknadskommunikatör på Agricam ansvarar du för att skapa relevant och engagerande innehåll i våra marknadskanaler med fokus på digital marknadsföring och sociala medier. Du har en nyckelroll i bolaget och tillsammans med marknadsavdelningen ansvarar du för att bygga varumärket Agricam.

Du är modig, tar egna initiativ och trivs i ett företag med höga målsättningar och energi framåt. Du är lyhörd och nyfiken på din omgivning och håller dig uppdaterad om utvecklingen i hälsobranschen och digital marknadsföring.

I samarbete med VD ansvarar du för att skapa Agricams kommunikations-strategi i sociala medier. Du vet hur man optimerar och bäst utnyttjar olika kanaler för sociala medier för att skapa spännande kommunikation.

Du har erfarenhet av att bygga och vårda kundrelationer. Du arbetar självständigt och strukturerat med att producera och publicera engagerande och kvalitativt content anpassat efter målgrupp. Du är även ansvarig för dialogen med våra partners inom området.

Kvalifikationer
·        Du har 2-3 års erfarenhet från liknande tjänst, gärna inom tjänstesektorn.

·        Du är en utmärkt kommunikatör och uttrycker dig skickligt i tal och skrift både på svenska och engelska.

·        Du är teknikintresserad och har relevant eftergymnasial utbildning inom kommunikation/digital marknadsföring och sociala medier.

·        Du är nyfiken och kreativ med känsla för både copy & art.

·        Du har förmåga att upptäcka, tolka och analysera nya behov sett från kundens perspektiv.

Meriterande
·        Goda språkkunskaper i andra språk utöver svenska och engelska.

·        Kunskaper i Indesign.

 

Ort: Linköping

Skicka CV och personligt brev till ellinor.eineren@agricam.se