Videoproducent/grafisk formgivare till InviSense!

Hej GDKare, vi behöver din hjälp under våren!
InviSense AB är en start up i Linköping som jobbar med sensorteknik för byggbranschen. Vi vill göra byggprocesserna mer mätbara, vilket leder till att byggprojekten får förståelse för fuktnivåer i deras konstruktioner. Det leder till mycket färre problem och bättre kontroll i byggprojekten. Konsekvensen är friskare hus, färre reparationer och därmed mindre materialåtgång.

Vi ska nu lansera en rad produkter, men vi börjar med vår ScreedSensor som mäter fukt i avjämningsmassa (även kallat flytspackel), men det kommer inte sluta där. Vi vill knyta en student till oss som har tid och intresse att extraknäcka. Vi kommer behöva göra mindre uppgifter kontinuerligt under året. Några exempel är:

  • Instruktionsvideo för hur vår ScreedSensor ska placeras ut på ett bygge.
  • Instruktionsvideo för hur man registrerar en sensor i vår molntjänst.
  • Utformning av grafisk design för förpackningar med våra sensorer i.
    Etc.

Du kommer jobba ihop med oss, men kommer vara den som utformar det material vi tar fram. Arbetstiderna är fria och vi kommer överens om när du kan göra en insats beroende på hur stor belastningen är från dina studier. Vi hoppas kunna arbeta ihop hela året i den omfattning som passar dig.

Hör av dig till predrag.pucar@invisense.se om du är intresserad så berättar vi mer!