Marknadsför Norrköping som studentstad

Ansökan för detta uppdrag har stängt.

Norrköpings kommun söker nu upp till sex studenter som vill vara med och marknadsföra Norrköping som studentstad. Uppdraget innebär att ta fram texter och filmer som beskriver Norrköping som studentstad för gymnasieelever och andra som ska välja program och studieort för sina universitetsstudier. Du kommer bidra till informationen på Norrköpings kommuns webbsidor samt beskriva studentstaden och aktiviteter för studenter i sociala medier.

Du som söker behöver vara självständig och kreativ men samtidigt duktig på att samarbeta, ta egna initiativ samt ha god kunskap om Campus Norrköping och utbildningsprogrammen. Du behöver ha viss kompetens i att producera och bearbeta text och film för publicering på webbsidor och sociala medier.
Mer information om uppdraget hittar du i den bifogade pdf:en. Mejla din ansökan till jorgen.jonsson@norrkoping.se senast den 31 januari!