Skicka in din portfolio!

Publicerat: 26/1-2011

Nu är det dags för dig som vill att skicka in delar av din portfolio + några kontaktuppgifter till den kommande uppdateringen av GDK.nu.

Det du behöver göra är att skapa två versioner av varje bild som du vill ha med i din portfolio – en som är 700x350px och en som är 460x235px (den senare kommer att cirkulera på framsidan). Döp bilderna på följande sätt ’förnamn-efternamn-årskurs-storlek’. Alltså något som liknar det här: helene-westrin-gdk2-700×300.jpg. Även alumner är välkomna att skicka in.

I denna första omgång så är maxgränsen 5 projekt (eller arbeten) med max 3 bilder från varje projekt.

Gör mappar för varje projekt/arbete så att det är lätt att särskilja vilka som hör ihop och skriv sedan en kort text om projektet/arbetet som du lägger i samma mapp som bilderna. När du sedan gjort dina olika mappar så zippar du ned dem till en zip-fil som du döper till ’förnamn-efternamn-årskurs’.

Utöver detta vill vi även att du skriver en kort introtext om dig själv. Du väljer själv vad du vill skriva där. Sedan kan du även bifoga de kontaktuppgifter du vill ska vara med; så som email, hemsida, telefonnummer.

Allt detta skickar du sedan till eriot738@student.liu.se och i ämnesraden skriver du: GDK-portfolio.

DEADLINE 4e februari