Skapa en logotyp till föreningen för intelligenta autonoma system (FIA)

Publicerat: 27/10-2014

robotar

Studentföreningen föreningen för Intelligenta Autonoma System (FIA) vid Linköpings Universitet behöver en logotyp! Föreningens mål är att öka intresset för robotik och artificiell intelligens, genom att driva projekt inom dessa områden.

Varje år anordnar de RoboCup Junior Sverige (läs mer på http://www.robocupjunior.se/), ett robot-sm för ungdomar och barn där vinnaren kvalar till den internationella RoboCup. De är även med i internationella robottävlingar, just nu i HumaBot Challange(läs mer på http://www.irs.uji.es/humabot/) där en intelligent robot ska utföra vardagagliga kökssysslor. De har ett antal robotar, där favoriterna är Nao och Darwin (Googla dem gärna!). De kan interagera med människor, dansa, prata, spela fotboll och lite allt möjligt.

De vill ha en logotyp som de kan använda på en hemsida, i märken till ovvar och i märkesbacken på Campus Valla. Den bör beskriva verksamheten, och gärna vara lite lekfull. Styrelsen vill att robotens utseende (se bild) ska återfinnas i logotypen på något sätt och gärna att den involverar något med fia-med-knuff pjäser, men de är öppna för förslag.
Skissa ett utkast på en logotyp och maila den till Anna Dunblad på anna.dunblad@gmail.com. Arvodet till skaparen av den slutgiltiga logotypen är 300 kr.