HR Navet söker driven student till marknadsföringsuppdrag

Publicerat: 14/3-2017

HR Navet är ett nätverk för företagare inom personalområdet. Nätverket har ett kommersiellt syfte med sin verksamhet och bestämmer löpande teman för träffarna utifrån aktuella frågor. Tillsammans driver nätverksdeltagarna såväl sina egna verksamheters frågor som andra viktiga frågor inom HR-området i en professionell och affärsmässig anda.

Våra nätverksdeltagare har en gedigen och generell HR-kompetens kompletterad med olika specialistområden – tillsammans bildar vi ett HR-nav. Medlemmarnas kompetenser täcker bland annat områden som kompetensförsörjning och kompetensutveckling, chefsutveckling, rekrytering, karriärcoachning/ samtalsstöd, rehabilitering, omställning och interimslösningar.

 

Student som vill arbeta extra med marknadsföring!

Vill du lära dig marknadsföring i praktiken och knyta kontakter med näringslivet och andra studenter? Är du driven, intresserad av marknadsföring och vill få en grym merit på ditt CV. Då kan hjälpa oss på HR Navet vara något för dig.

Vi är duktiga inom HR området och har ett enormt nätverk inom offentliga sektorn och näringslivet, men vi är inte lika bevandrade inom modern marknadsföring och det är där som du kommer in i bilden. Du hjälper oss, så hjälper vi dig.

Vi tror oss behöva hjälp med några av nedan områden, gärna i samråd med dig kring vad du tror passar oss bäst i vårt mål att marknadsföra oss.

  • Skriva artiklar om HR Navet (publicerad i lokal media/branschtidning)
  • Uppfräschad logga
  • Ny broschyr/produktblad
  • Linkedin
  • Facebook
  • Hemsida

 

Du kan läsa mer om oss på Linkedin eller via länk på Sveriges HR-förening – HR Navet

Ansökan skickar du till Beng-Ove Jonsson eller Erika Werme – kontaktuppgifter nedan. Senast den 26 mars 2017 önskar vi din ansökan. Märk ditt mail ”Student HR Navet”

Bengt-Ove Jonsson, Classicus

076-7716551, bengt-ove.jonsson@classicus.se

 

Erika Werme, HR Support i Östergötland AB

0701-447438, erika.werme@hrsupport.se

 

Välkommen med din ansökan!